U bent hier

Groene aanslag en mos ecologisch verwijderen

Groene aanslag slaat rond het huis en in de tuin vooral in het voor- en najaar toe, zeker tijdens natte perioden. Op schaduwplekken en in vochtige hoeken ontwikkelt groene aanslag zeer snel, vaak gevolgd door ontwikkeling van mossen en algen. De ondergrond wordt vaak gladder, waardoor je snel kan uitglijden.

Tuinpaden, terrassen en opritten worden aangetast, maar ook allerlei tuinmeubilair. Een gemakkelijke manier om groene aanslag te verwijderen, is wegspuiten met een hogedrukspuit. Dit geeft snel resultaat tot in de kleine groefjes, maar is een tijdelijke oplossing en resulteert in nog meer en snellere algengroei in de toekomst. Sommige mensen gebruiken chloorwater of javel, maar deze producten zijn erg schadelijk voor het milieu en horen daarom niet thuis op terras, oprit of tuin, omdat ze onvermijdelijk na het afspoelen in het grondwater terecht komen. Schuren met een borstel is wel milieuvriendelijk, maar erg arbeidsintensief.

Het GroenVreter aanbod

Met ECOstyle Groenvreter verwijder je snel en effectief mos en groene aanslag. Dit volledig biologisch afbreekbaar product op basis van natuurlijke vetzuren kan je toepassen op steen, terracotta, metaal, kunststof, hout en glas. GroenVreter bestrijdt niet alleen groene aanslag, maar ook mos. Binnen enkele uren heb je zichtbaar resultaat. Schrobben en naspoelen is niet nodig.

Zoekveld