U bent hier

Onkruid, mos en groene aanslag

laat je tuin niet overwoekeren

Een tuin zonder onkruid, mos en groene aanslag, wie droomt er niet van?

De meeste tuinliefhebbers hebben niet de tijd om regelmatig in de tuin aan het werk te zijn, maar wensen toch een mooie tuin die niet overwoekerd wordt door allerlei onkruid, waar er meer mos dan gras is, en de groene aanslag terras en tuinmeubels volledig kleuren. ECOstyle heeft voor voor elk probleem een gepaste oplossing.

Onkruid vermijden en ecologisch bestrijden


Onkruid kan je op een doeltreffende en milieuvriendelijke wijze bestrijden: in je gazon, tussen je sierplanten, op je oprit of tuinpad. De eerste vraag die je best stelt is welke planten je ongewenst vindt in je tuin. Zijn paardenbloemen en madeliefjes in het gazon onkruid, of is het welkome afwisseling van de groene grasmat? Zijn brandnetels een pest, of wil je ze gebruiken voor een gezonde brandnetelsoep?

> Ontdek al onze milieuvriendelijke tips om onkruid aan te pakken

Tuinspecialist Angelo Dorny weet wat te doen tegen mos

Onkruid bestrijden met Ultima Quick

Ultima Quick is een razendsnelle onkruidbestrijder zonder glyfocaat én zonder nawerking in de bodem. Het is een totale onkruidverdelger voor de behandeling van niet verharde permanent onbeteelde terreinen. Het kan ook worden toegepast onder sierbomen en -heesters.

Mos bestrijden met MosVreter

MosVreter is een product op basis van organische vetzuren van natuurlijke oorsprong voor de bestrijding van mos in het gazon en grasvelden. Het kan ook toegepast worden voor de bestrijding van mos en onkruid tussen en op sierplanten (bomen, struiken en heesters).

Groenaanslag bestrijden met GroenVreter

Met ECOstyle Groenvreter verwijder je snel en effectief mos en groene aanslag. Dit volledig biologisch afbreekbaar product op basis van natuurlijke vetzuren kan je toepassen op steen, terracotta, metaal, kunststof, hout en glas.

Zoekveld