U bent hier

Plagen bestrijden

zonder de natuurlijke processen in je tuin te verstoren

Join the organic cycle

ECOstyle gebruikt in haar gewasbeschermingsproducten natuurlijke werkzame stoffen die snel worden afgebroken en daardoor een minimale impact hebben op de natuur. Door onze ecologische producten in je tuin te gebruiken verstoor je de natuurlijke processen in de tuin dus niet. Natuurlijk tuinieren draagt bij aan een gezonde bodem boordevol leven en daardoor veel gezondere en sterkere planten. Gezonde planten zijn beter weerbaar tegen allerlei ziekten en plagen. Resultaat is een prachtige tuin zonder zorgen en vol leven.

join_gewasbescherming_small.png

Slakken bestrijden

Slakken horen tot de groep van weekdieren. Er wordt vaak het onderscheid gemaakt tussen huisjesslakken en naaktslakken. Huisjesslakken worden vaak als schadelijk ervaren. In de praktijk zijn het vooral naaktslakken die schade veroorzaken: zij zijn de voornaamste veroorzakers van vraatschade in de sier- en moestuin.

Mieren bestrijden

Meestal vormen mieren geen probleem in de tuin. Ze eten schadelijke insecten en zijn de ideale opruimers van de natuur. De beste bescherming tegen mierenoverlast is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet opduiken. Wanneer je toch geplaagd zit met mieren in huis, op het terras of in de tuin, raak je er meestal alleen maar af door het mierennest volledig uit te roeien.

Plaaginsecten bestrijden

Om plaaginsecten efficiënt te bestrijden moet je ze in de eerste plaats herkennen.  Bovendien is niet ieder stadium van het insect even gemakkelijk te bestrijden.  De juiste bestrijding op het juiste moment is van cruciaal belang. Voor deze bestrijding kan je kiezen voor natuurlijke bestrijders of een ecologisch gewasbeschermingsmiddel van ecostyle.

> Ontdek alles over het gebruik van aaltjes en nuttige insecten

Verhoog de biodiversiteit in je tuin

De aarde krioelt van het leven: die grote verscheidenheid aan planten, dieren en micro-organismen wordt biodiversiteit genoemd. Zowel zichtbare als microscopisch kleine organismen in de tuin bestuiven bloemen, verbeteren de structuur van de bodem, bevorderen de groei van planten en... bestrijden plagen op een 100% natuurlijke manier.

Nog niet gevonden wat je zocht?

ECOstyle heeft een uitgebreid gamma bestrijdingsmiddelen. Nog niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan eens het volledige overzicht

Zoekveld