U bent hier

Land- & Tuinbouw

Bodemverbetering en gewasbescherming van natuurlijke oorsprong

Boomkwekerij

Voor de Professional

ECOstyle heeft een duidelijke missie: wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem en plant voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisdeling centraal.

ECOstyle PlantProfessional biedt dé oplossingen op het gebied van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen in de land- en tuinbouw.

Terra-Fertiel, bodemactivator
Terra-Fertiel

Een unieke bodemactivator op basis van schimmels, bacteriën en gisten.

Geeft optimale groei, vitaliteit en weerstand aan plantmateriaal

Raptol, insecticide

Raptol is een volledig plantaardige insecticide. Snelle directe werking tegen o.a. spint, trips, wol-, dop en schildluis

Terra-Fertiel, unieke bodemactivator

Terra-Fertiel heeft een positieve invloed op de bodemstructuur en zuurtegraad en beschermt de gewassen tegen ziekteverwekkers.

Insecticide Raptol

Raptol in een insecticide met acaricide werking op basis van natuurlijk pyrethrum met toevoeging van koolzaadolie als hulpstof.

Biocide Rabbix

De werking van Rabbix zich op het sterk ontwikkelde geurvermogen van hazen, herten en konijnen. Voor de mens is het product geurloos. Je past het product rondom het getroffen terrein.

Insecticide Spruzit

Spruzit-Vloeibaar is een contactmiddel met een snelle en directe werking en is zeer effectief tegen alle bijtende en zuigende insecten zoals luizen, witte vlieg, rupsen en kevers.

Zoekveld