U bent hier

Land- & Tuinbouw

Bodemverbetering en gewasbescherming van natuurlijke oorsprong

Speciaal voor land- en tuinbouwers die willen omschakelen naar BIO of natuurlijke meststoffen en gewasbescherming willen gebruiken, hebben wij dit assortiment ontwikkeld:

  • Raptol
  • Romeo
  • Smartfoil
  • PT-Mix
  • Terra-Fertiel
Romeo

Werking tegen een breed spectrum van bovengrondse schimmelziektes

Raptol, insecticide

Raptol is een volledig plantaardige insecticide. Snelle directe werking tegen o.a. spint, trips, wol-, dop en schildluis

Smartfoil

Een verzekering van uw teelt tegen stress

Insecticide Raptol

Raptol in een insecticide met acaricide werking op basis van natuurlijk pyrethrum met toevoeging van koolzaadolie als hulpstof.

PT-Mix
PT-Mix

Het toedienen van PT-MIX vlak voor, tijdens of na het inzaaien of poten van het gewas zorgt ervoor dat de snel groeiende jonge plant over voldoende fosfaten kan beschikken. 

Terra-Fertiel, unieke bodemactivator

Terra-Fertiel heeft een positieve invloed op de bodemstructuur en zuurtegraad en beschermt de gewassen tegen ziekteverwekkers.

Fungicide Romeo

Romeo is een natuurlijk fungicide met een effectiviteit tegen een breed spectrum van (bovengrondse) schimmelziektes. Romeo is toegelaten voor de biologische teelt van komkommer(achtige), tomaat, aubergine, sla en aardbei en vrij van residu-limieten. 

ECO-Bordure is een tuinafboording, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic afval. Wij werken met een lokale producent die lokaal gerecycleerd materiaal als grondstof gebruikt voor zijn producten. Door te recycleren besparen we op natuurlijke grondstoffen, verlagen we ons energieverbruik, helpen we de natuur te beschermen en verminderen we de industriële afvalberg.    Op deze manier geven we dus een  tweede leven aan plastic afval en gebruiken we het als een nieuwe, ecologische en duurzame grondstof. Bovendien zijn al de producten van ECO-Bordure op hun beurt zelf weer 100% recycleerbaar. Deze elementen van duurzaamheid en ecologie passen perfect binnen de missie en visie van ons moederbedrijf ECOstyle. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een betere wereld voor de generaties die na ons komen. Wij gebruiken letterlijk wat anderen weggooien.

Zoekveld