U bent hier

Land- & Tuinbouw

Bodemverbetering en gewasbescherming van natuurlijke oorsprong

Voor land en tuinbouwers die een strategie volgen van weerbaar telen en ijveren naar een gewas met zo weinig mogelijke residuen heeft ECOstyle een specifiek assortiment van biostimulanten, natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen en bodemverbeteraars die u daarbij kan bijstaan:

  • Raptol
  • Romeo
  • Smartfoil
  • PT-Mix
  • Terra-Fertiel
  • Promanal hp
Romeo

Werking tegen een breed spectrum van bovengrondse schimmelziektes

Raptol, insecticide

Raptol is een volledig plantaardige insecticide. Snelle directe werking tegen o.a. spint, trips, wol-, dop en schildluis

Smartfoil

Een verzekering van uw teelt tegen stress

Insecticide Raptol

Raptol in een insecticide met acaricide werking op basis van natuurlijk pyrethrum met toevoeging van koolzaadolie als hulpstof.

PT-Mix
PT-Mix

Het toedienen van PT-MIX vlak voor, tijdens of na het inzaaien of poten van het gewas zorgt ervoor dat de snel groeiende jonge plant over voldoende fosfaten kan beschikken. 

Terra-Fertiel, unieke bodemactivator

Terra-Fertiel heeft een positieve invloed op de bodemstructuur en zuurtegraad en beschermt de gewassen tegen ziekteverwekkers.

Fungicide Romeo

Romeo is een natuurlijk fungicide met een effectiviteit tegen een breed spectrum van (bovengrondse) schimmelziektes. Romeo is toegelaten voor de biologische teelt van komkommer(achtige), tomaat, aubergine, sla en aardbei en vrij van residu-limieten. 

Zoekveld