U bent hier

De Gezonde Bodem

Een vitale bodem als basis

 

 

ProtoPlus
ProtoPlus

Vanaf nu introduceren wij onze nieuwe innovatie ProtoPlus. Een unieke nieuwe formule waarbij we protozoa toevoegen aan de Myco-Gazon.

 

Organische bemesting

Door de inzet van natuurlijke meststoffen en bodemverbeteraars worden natuurlijke processen in de tuin niet verstoord. 100% natuurlijk meststoffen voeden niet alleen de plant maar ook het bodemleven. Hierdoor onstaat er een rijk bodemleven en zullen de planten zichtbaar vitaler en weerbaarder worden. Bedenk dat ziekten en plagen symptomen zijn van zwak gewas, maar niet de oorzaak hiervan!

Mycorrizhae

De rijkdom van biodiversiteit is niet altijd zichtbaar. Juist onder de grond speelt de verscheidenheid aan leven een essentiële rol! Een rijk bodemleven - met schimmels, bacteriën, protozoa, insecten en wormen - bepaalt voor een groot deel het succes van gazon, siertuin of openbaar groen. Ook de mycorrizhae die wij aan onze meststoffen toevoegen zijn hier een belangrijk onderdeel van. 

Bodemcheck

De ECOstyle Bodemcheck® is een praktische tool waarmee u in 5 stappen de bodem kunt optimaliseren. Door deze stappen te volgen realiseert u op een ecologisch verantwoorde wijze een vitale bodem. Succes is gegarandeerd, omdat bij iedere stap de voorwaarden worden gecreëerd voor de volgende.

Biodiversiteit

Zowel boven als onder de grond speelt biodiversiteit een grote rol. Een rijke biodiversiteit met een grote verscheidenheid van planten, dieren, schimmels en bacteriën bepaalt voor een groot deel het succes van gazon, siertuin en openbaar groen.

Zoekveld