Voor professionals

Toepassing

De producten van ECOstyle PlantProfessional kunnen op verschillende manier toegepast worden. Zowel in de groensector als land- en tuinbouw. We hebben 100% organische meststoffen speciaal voor de siertuin of het gazon voor de hovenier.

Maar ook in de land- en tuinbouw zijn we actief in de gewasbeschermingsmiddelen met Raptol en de bodemverbeteraar Terra-Fertiel voor de boomkwekerijen.

 

 

bio_web.jpg

Al onze producten zijn toegestaan voor gebruik in de biologische landbouw conform EG-verordening 834/2007.

Daarom 100% organisch!

Door de inzet van 100% meststoffen en bodemverbeteraars worden natuurlijke processen in de bodem niet verstoord. 100% natuurlijke meststoffen voeden namelijk niet alleen de plant maar ook het bodemleven. Hierdoor onstaat er een rijk bodemleven en zullen de planten zichtbaar vitaler en weerbaarder worden. Bij het bemesten met chemische en organische-minerale meststoffen gaan voedingsstoffen verloren, wordt het bodemleven niet of nauwelijks gestimuleerd en kan er wortelbeschadiging optreden. Het resultaat is meer inboet, meer gebreksverschijnselen en meer ziekten en plagen.

 

 

ECOstyle voor de professionals

Met specifieke producten voor de professional biedt PlantProfessional een breed assortiment voor de groensector en land- en tuinbouw. Een onderscheidend assortiment met uitgekiende ecologische, 100% natuurlijke producten. Van bodemverbeteraars tot gewasbeschermingsmiddelen.

Terra-Fertiel

Een gezonde bodem bevat een veelzijdig bodemleven. Daarbij wordt organische stof omgezet in plantenvoeding, wordt de structuur verbeterd en wordt de plant beschermd tegen ziekteverwekkende bacteriën en schimmels. Terra-Fertiel lost bodemstructuurproblemen op en voegt bodemleven toe.

Ultima PRO

Ultima PRO bestrijdt onkruid, ook de meest hardnekkige onkruiden en mossen. De ecologisch verantwoorde onkruidbestrijder gebruikt u op oprit en terras en in de siertuin. In drie uur resultaat, zonder glyfosaat.

Raptol

Raptol is een insecticide op basis van natuurlijk pyrethrum. Het is goed inzetbaar tegen de wat lastiger te bestrijden insecten, zoals spint, trips, wol-, schild- en dopluis.

Al onze meststoffen en bodemverbeteraars zijn natuurlijk 100% organisch.

Unieke nieuwe formule met ProtoPlus®

Voor een sterker, groener en gezonder gazon!

Wij introduceren onder de naam ProtoPlus onze nieuwe formule van de Myco-Gazon. Een unieke innovatie die zorgt voor sterk en gezond gras en een werking van een bodemtemperaturen vanaf 5 °C!

Protozoa zijn eencellige micro-organismen in de bodem, die ervoor zorgen dat voedingstoffen beter en sneller voor de plant beschikbaar komen.
Hierdoor wordt de organische meststof sneller afgebroken, en kan de plant nog sneller en efficiënter profiteren van de vrijgemaakte voedingsstoffen. 

 

>> Lees hier meer over ProtoPlus

protoplus_logo-02.png

ECO buzz

Insecticide Raptol

Raptol is een volledige plantaardige insecticide met snelle werking. Raptol is vooral goed inzetbaar tegen de wat lastiger te bestrijden insecten zoals spint, trips, wol-, schild- en dopluis.

>> Lees meer over Raptol

Ultima-PRO

Ultima PRO is een contactherbicide die breed inzetbaar is bij de bestrijding van onkruid, mos en algen.

>> Lees meer over Ultima-PRO