Piège à mite des vêtements

Piège à mite des vêtements

Plaque adhésive contre les mites et les larves
contre les mites et les larves
100% non toxique
Simple d'utilisation

Doeltreffend tegen de kledingmot

Anders dan zijn naam doet vermoeden kan de kledingmot naast schade aan kleding ook meubels, tapijt en textiel beschadigen. Het zijn de larven van de kledingmot die deze vraatschade veroorzaken.  Het vroegtijdig waarnemen van deze plaag is geen overbodige luxe. De Kledingmotval bevat een lokstof die mannelijke motten aantrekt. De motten worden gevangen op een lijmplaat en kunnen zich niet langer voortplanten. Hierdoor worden schadelijke larven voorkomen.

Toepassen

Verwijder de beschermlaag van de lijmplaat, plaats de lokstof en zet de val in elkaar. Plaats de val in uw kast of op een andere plaats waar de kledingmot schade kan veroorzaken. Vervang de val na ongeveer 8 weken of wanneer de lijmplaat vol zit. Daarnaast adviseren wij om de ruimte goed schoon te maken, kleding goed heet te wassen of enkele dagen in de vriezer te leggen wanneer dit niet mogelijk is. Bij aanhoudende schade kan Pyrethro-Pur Spray worden ingezet.

Verpakking

2 kledingmotvallen en 1 lokstof

Pyrethro-Pur Spray tegen vliegende insecten
Pyrethro-Pur Spray tegen vliegende insecten

In geval van een intense aanwezigheid of als het schoonmaken in barsten en scheuren niet mogelijk is, kan het nodig zijn om een insecticide te gebruiken zoals, bijvoorbeeld, ECOstyle Pyrethro-Pur Spray tegen vliegende insecten, gebaseerd op natuurlijke actieve stoffen. Dit product zorgt voor een snel en effectief resultaat tegen motten en andere insecten. Reinig de kast grondig met water nadat u het product zijn werking heeft laten doen. 

Zoekveld

12 + 2 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Ook interessant