Plaque adhésive contre les mites et les larves

Piège à mite alimentaire

Plaque adhésive contre les mites et les larves
100% non toxique
Simple d'utilisation
Met lokstof verwerkt in de lijm

Doeltreffend tegen de voedselmot

De voedselmot komt vaak onopgemerkt het huis binnen via etenswaren. De larven van deze mot vreten door plastic en karton heen en zijn dol op onder andere granen, noten, meel, gedroogd fruit en specerijen. Rondom je etenswaren gebruik je natuurlijk liever geen bestrijdingsmiddelen met toxische componenten. Met de Voedselmotval vang je mannelijke motten weg waardoor zij geen vrouwtjes kunnen bevruchten. Hierdoor worden schadelijke larven voorkomen.

Toepassen

Verwijder de beschermlaag van de lijmplaat, plaats de lokstof en zet de val in elkaar. Plaats de val in uw kast of op een andere plaats waar de voedselmot gesignaleerd is of waar ze schade kunnen veroorzaken. Vervang de val na ongeveer 8 weken of wanneer de lijmplaat vol zit. Daarnaast adviseren wij u om uw voorraadkast en laden goed schoon te maken. De rupsen verpoppen namelijk op een rustig plekje buiten de voedselbron. Overweeg daarnaast om uw voedsel in steen of glas te bewaren waar de larven niet bij kunnen komen.

Verpakking

2 voedselmotvallen  en 1 lokstof

Pyrethro-Pur Spray tegen vliegende insecten
Pyrethro-Pur Spray tegen vliegende insecten

In geval van een intense aanwezigheid of als het schoonmaken in barsten en scheuren niet mogelijk is, kan het nodig zijn om een insecticide te gebruiken zoals, bijvoorbeeld, ECOstyle Pyrethro-Pur Spray tegen vliegende insecten, gebaseerd op natuurlijke actieve stoffen. Dit product zorgt voor een snel en effectief resultaat tegen motten en andere insecten. Reinig de kast grondig met water nadat u het product zijn werking heeft laten doen. 

Zoekveld

2 + 7 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Ook interessant