Free

Vrij van zorgen

Insectenplagen in en rond het huis

De wereld om ons heen verandert. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt steeds minder geaccepteerd als enige oplossing om plagen mee te bestrijden. Deze middelen bevatten immers vaak toxische componenten die we liever niet in huis halen, zeker niet wanneer er kinderen of huisdieren in huis zijn. 

Dit is precies waarom ECOstyle het Free concept heeft ontworpen. Home Free bestaat uit een reeks doeltreffende producten om plagen in en rondom het huis op een 100% gifvrije manier aan te pakken.

Vrij van zorgen over de veiligheid voor

  •     Mens
  •     (huis)dier
  •     Milieu

Vrij van ongedierte en plagen want

  •     Doeltreffend
  •     Kwalitatief onderscheidend
  •     Snel zichtbare resultaten
Voorkom ratten en muizen in huis

Muizen en ratten zijn vaak te voorkomen door voedselresten en afval goed op te ruimen. Daarnaast helpt het om toegangswegen af te sluiten. ECOstyle heeft een ruim assortiment om hierbij te ondersteunen. Met de Stop lijn van ECOstyle kun je grote en kleine openingen hermetisch afsluiten.

Verjaag plagen met Ultrasoon geluid

ECOstyle Ultrasonic Pest Control bestaat uit een reeks van bewezen effectieve ultrasone verjagers. Voor een optimale werking is de geluidsfrequentie afgestemd op het gehoor van het dier dat verjaagd moet worden. Dit geluid verandert regelmatig van frequentie, waardoor er geen gewenning kan optreden. Dit maakt deze producten tot de meest effectieve ultrasone verjagers in de markt. 

Vallen voor insecten en knaagdieren

Wanneer je geen pesticiden wilt inzetten en verjagen geen mogelijkheid is, dan zijn vallen een goede optie om een doeltreffende en gifvrije manier van een plaag af te komen.

Bestrijd de varenrouwmug natuurlijk met aaltjes

Vliegen er wanneer je water geeft of langs je plant loopt allemaal kleine zwarte vliegjes omhoog? Dan hebben je planten ongewenst bezoek van de varenrouwmug. Deze vliegjes richten zelf niet zo veel schade aan, maar dat is een ander verhaal voor hun larven.

Zoekveld

1 + 1 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.