Wat betekenen de symbolen op de verpakking?

Elke product uit het Ultrasoon Pest Control-assortiment heeft zijn eigen eigenschappen met een specifiek sympbool. Hieronder vind je de uitleg bij het symbool.

Direct verjagen

Het apparaat werkt direct en 24 uur per dag, zodra de stekker in het stopcontact zit

Veilig en ongestoord verdrijven

Het apparaat is onschadelijk voor kinderen, katten, honden, vogels en vissen*. Stoort geen andere elektronische apparaten.

Vibratie tegen mollen

Het apparaat heeft vibratietechnologie en geeft laagfrequente geluidsgolven af. Dit bestrijkt een cirkelvormig oppervlak en beschermt effectief tegen het vestigen van mollen en woelmuizen.

Bewegingsmelder

Het apparaat heeft een sensor die beweging waarneemt tot een afstand van 12 meter.

Stofvrij en sproeidicht

Het product is stofvrij en sproeidicht en is geschikt voor wat zwaardere omstandigheden, zoals in garages, kelders, zolders, stallen en kruipruimtes**.

Spatwaterdicht en bestand tegen regen

Het apparaat is beschermd tegen indringende voorwerpen met een diameter groter dan 1mm en tegen binnendringend water. Het is spatwaterdicht en bestand tegen regen.

Bewezen technologie

Ontwikkeld en getest voor een effectieve werking.

Gifvrij ongedierte verjagen

Effectief ongedierte-verjager op een ecologisch verantwoorde manier zonder gebruik van gif.

Single protect
Single protect

De Ultrasonic Pest Control-producten met het label Singel Protect zenden een veriërende frequentie uit. De geluidsfrequentie is aangepast op de diersoort en varieert constant. Dieren wennen zo niet aan het geluid en worden niet resistent.

Double Protect
Double Protect

Ultrasonic Pest Control-apparaten met Double Protect combineren Single Protect en Electro Pulse. Het biedt een dubbele bescherming tegen muizen en ratten. De Electro Pulse-technologie verspreidt elektromagnetische pulen door stroomkabels en vult het effect van het ultrasone geluid aan. Het pulseren voorkomt dat muizen en ratten de kabels in muren en plafonds gebruiken om zich te verplaatsen. Ook voorkomt de pulse knagen aan de kabels en daarmee kortsluiting.

*Het ultrasone geluid van enkele apparaten heeft wel invloed op andere knaagdieren en is in uitzonderlijke gevallen hoorbaar voor het menselijk oor.

**Let op: voor deze classificatie moet ook het stopcontact een IP55-certificering hebben.

Zoekveld

6 + 7 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.