Ultrasoon verjagen

Bescherm je huis tegen muizen, ratten, muggen, mollen, spinnen, katten en honden

Bij de gedachte aan de aanwezigheid van muizen en ratten in de woning krijgen veel mensen spontaan de rillingen.  We willen deze beestjes niet in onze woning, want ze kunnen ernstige overlast bezorgen. Ze vreten aan je meubels, plinten, isolatie en kabels. Bovendien dragen ze verschillende ziektes bij zich. Maar net als mensen zoeken deze knaagdieren in de wintermaanden ook de warmte op. Dit betekent dat je ze de komende maanden weer vaker kunt tegenkomen. 

In je woonomgeving gebruik je natuurlijk liever geen gif. Gelukkig heeft ECOstyle een drie stappen plan ontwikkelt om muizen uit je woning of schuur te weren.

Ultrasoon geluid

Ultrasoon geluid is geluid met een hele hoge frequentie dat nauwelijks hoorbaar is voor mensen.  Dieren gebruiken ultrasoon geluid om met elkaar te communiceren. Ultrasoon geluid kan daarom heel goed gebruik worden om een onprettige omgeving te creëren waardoor deze diertjes de omgeving gaan vermijden.

Slimme geluidstechnologie

De apparaten van de Ultrasonic Pest Control serie maken gebruik van een slimme geluidstechnologie om verschillende soorten ongedierte en plagen te verjagen. De geluidsfrequentie van elke verjager is aangepast op de diersoort. Elk dier heeft een ander bereik van geluidsfrequenties die ze kunnen waarnemen. Deze unieke frequentie creëert een onprettige omgeving waardoor het natuurlijke gedrag van de betreffende dieren wordt beïnvloed en ze die omgeving gaan vermijden.

Ultrasonic Pest Control is veilig en betrouwbaar. U plaatst eenvoudig het apparaat in de ruimte die u wilt beschermen. Zorg voor zoveel mogelijk vrije ruimte rondom het apparaat. Zo krijgt u het beste resultaat. 

 

De voordelen van Ultrasoon verjagen:

  • ✔ Effectief, hygiënisch en gifvrij
  • ✔ Bewezen elektronische producten
  • ✔ Unieke geluidstechnologie, verjaagt ongedierte
  • ✔ Beschermt het hele jaar
  • ✔ Uitgebreid assortiment, bescherming op maat
  • ✔ Preventief of als plaagbestrijding
Hoe werkt ultrasoon verjagen?

Slimme geluidstechnologie

De apparaten van de Ultrasonic Pest Control serie maken gebruik van een slimme geluidstechnologie om verschillende soorten ongedierte en plagen te verjagen. De geluidsfrequentie van elke verjager is aangepast op de diersoort. Elk dier heeft een ander bereik van geluidsfrequenties die ze kunnen waarnemen. 

Voor het beste resultaat:

Ultrasoon geluid gaat niet door vast materiaal heen, zoals muren, plafonds, vloeren of meubilair. Het geluid wordt ook gedempt door zacht textiel, zoals gordijnen. Let er daarom op dat u het apparaat in een open ruimte plaatst, waar de geluidsgolven zich vrij kunnen verspreiden. Ontdek hier nog meer tips. 

Kenmerken van het Ultra Soon verjagen assortiment

Elke product uit het Ultrasoon Pest Control-assortiment heeft zijn eigen eigenschappen met een specifiek icoon. 

Zoekveld

1 + 5 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.