Ultrasoon verjagen

Van muizen, muggen of marters in of rondom het huis wordt niemand blij. Veel mensen worden ook erg ongelukkig van spinnen in de slaapkamer. Wanneer je af wilt van deze plagen, maar ze niet wil doden, is verjagen met de ultrasoon geluid een goede optie.

Wat is ultrasoon geluid?

Dit is geluid met een hele hoge frequentie die niet hoorbaar is voor mensen. Ultrasoon geluid kan daarom heel goed gebruik worden om een onprettige omgeving te creëren waardoor deze diertjes de omgeving gaan vermijden. 

Ultrasone verjagers

ECOstyle Ultrasonic Pest Control bestaat uit een serie ultrasone verjagers. Elk product zendt een uniek ultrasoon geluidsignaal uit afgestemd op de plaag. Elk dier heeft namelijk een ander bereik van geluidsfrequenties die ze goed kunnen waarnemen. Deze unieke frequentie creëert een onprettige omgeving waardoor het dier die omgeving gaat vermijden. Op deze manier kunnen plagen heel specifiek en effectief verjaagd worden uit de woning.

Voordelen van ECOstyle Ultrasonic Pest Control

  • Effectief, hygiënisch en gifvrij
  • Unieke geluidstechnologie dat het plaagdier verjaagt
  • 24/7 effectief, jaarrond
  • Preventief of curatief in te zetten
  • Bescherming op maat met een uitgebreid assortiment
Hoe werkt Ultrasonic Pest Control?

SLIMME GELUIDSTECHNOLOGIE

De apparaten van de Ultrasonic Pest Control serie maken gebruik van een slimme geluidstechnologie om verschillende soorten ongedierte en plagen te verjagen. De geluidsfrequentie van elk verjager is aangepast op de diersoort. Elk dier heeft namelijk een ander bereik van geluidsfrequenties die ze kunnen waarnemen.

VOOR HET BESTE RESULTAAT

Je plaatst het apparaat eenvoudig in een stopcontact in de ruimte die je wilt beschermen. Voor ruimtes zonder stroom zijn er enkele varianten die werken op batterijen. Zorg voor zoveel mogelijk vrije ruimte rondom het apparaat. Klik hier voor tips voor het beste resultaat.

Producteigenschappen ultrasoon assortiment ECOstyle

Mouse & Rat free heeft andere eigenschappen dan de verjager voor bijvoorbeeld muggen. Op de verpakking staan daarom verschillende afbeeldingen en iconen afgebeeld.

Zoekveld