Onze oplossingen

Oplossing tegen muizen en ratten in huis
Muizen en ratten

Bij de gedachte aan de aanwezigheid van ratten en muizen in de woning krijgen veel mensen spontaan de rillingen. Muizen en ratten kunnen behoorlijk wat vraatschade veroorzaken aan meubels, plinten en kabels. Bovendien kunnen ze ziektes bij zich dragen die een gezondheidsrisico kunnen vormen. Muizen en ratten zijn gelukkig prima aan te pakken zonder direct naar gif te grijpen.

Bescherm je huis tegen marters
Marters

De steenmarter is bezig met een stevige opmars, waardoor hij steeds vaker in de buurt van huizen en schuren wordt waargenomen. Marters zijn schattig om te zien, maar kunnen behoorlijk wat schade veroorzaken in je huis, tuin of auto. Steenmarters zijn vooral 's nachts actief. Overdag houden zij zich schuil in houtstapels, dakruimtes, zolders, konijnenholen en hagen. Hoewel je ze zelden ziet, kun je de aanwezigheid van een steenmarter opmerken aan het verschijnen van uitwerpselen, klimspren, prooiresten, geluisoverlast of een auto die niet meer start in de ochtend. 

Bescherm je tuin tegen mollen
Mollen

Mollen zijn nuttige dieren omdat ze schadelijke insecten zoals engerlingen en emelten eten. Daarnaast verluchten ze met hun graafgedrag de bodem. Het is echter dit graafgedrag waar veel tuiniers overlast van ervaren. Mollen hebben een hekel aan trillingen. Voordat je besluit een val te zetten is het dus de moeite waarde om te proberen om mollen met trillingen te verjagen. 

Bescherm je huis en tuin tegen katten
Katten

Met een aantal van meer da 1 miljoen zijn katten huisdier nummer 2 in België. Het aandeel van de populatie zwerfkatten hierbinnen is erg groot. Jammer genoeg kunnen katten soms ook overlast veroorzaken, zo is het geen pretje wanneer een kat van de zandbak in de tuin een kattenbak maakt of het territorium markeert aan de voordeur. 

Honden

De hond van de buren kan soms onbedoeld behoorlijk wat overlast veroorzaken in een tuin of plantsoen. De enige oplossing tegen dit probleem is om de omgeving dusdanig onaangenaam te maken dat de hond besluit om zijn behoefte elders te doen. Dit kan met behulp van geur of geluid. 

Muggen

Er is weinig zo vervelend als het geluid van een zoemende mug in de slaapkamer. Het zijn de vrouwtjes die prikken en die een lichaam vol jeukende muggenbulten veroorzaken. Mosquito free bootst een geluid na dat lijkt op het geluid van zwermende mannetjes muggen. Vrouwtjes muggen hebben een hekel aan dit geluid en trekken weg.

Vliegen

Rond zoemende vliegen veroorzaken bij veel mensen irritatie. In en rondom huis gebruik je liever geen bestrijdingsmiddelen met toxische componenten. Met FlyFree Vliegensticker en FlyFree Vliegenvanger bestrijd je vliegen doeltreffend en 100% gifvrij.

Kledingmot
Kledingmot

Anders dan zijn naam doet vermoeden kan de kledingmot naast schade aan kleding ook meubels, tapijt en textiel beschadigen. Het zijn de larven van de kledingmot die deze vraatschade veroorzaken.  Het vroegtijdig waarnemen van deze plaag is geen overbodige luxe. De Kledingmotval bevat een lokstof die mannelijke motten aantrekt. De motten worden gevangen op een lijmplaat en kunnen zich niet langer voortplanten. Hierdoor worden schadelijke larven voorkomen.

Spinnen
Spinnen

Spinnen zijn bijzonder nuttig. Ze eten bijvoorbeeld muggen en vliegen die ons veel overlast veroorzaken. Toch voelen spinnen in huis soms onprettig. Met Spider free verjaag je spinnen met ultrasoon geluid. Spider free bootst een geluid na dat overeenkomt met de trilling die ontstaat wanneer een prooi in een web vliegt. Deze continue trilling is erg vervelend voor de spin waardoor deze de ruimte vermijdt.

Varenrouwmug

Vliegen er wanneer je water geeft of langs je plant loopt allemaal kleine zwarte vliegjes omhoog? Dan hebben je planten ongewenst bezoek van de varenrouwmug. Deze vliegjes richten zelf niet zo veel schade aan, maar dat is een ander verhaal voor hun larven.

Fruitvliegjes
Fruitvliegjes

Fruitvliegjes leggen in de zomer maanden hun eitjes op rijpend fruit en kunnen zo snel uitgroeien tot een vervelende plaag. In en rondom huis gebruik je liever geen bestrijdingsmiddelen met toxische componenten. Met FlyFree Fruitvliegval bestrijd je fruitvliegen doeltreffend en 100% gifvrij.

Insecten op kamerplanten
Insecten op kamerplanten

Witte vlieg, bladluizen, varenrouwmuggen en spint kunnen flink wat schade veroorzaken aan planten. Het vroegtijdig waarnemen van deze plagen kan veel problemen veroorzaken. In en rondom huis gebruik je liever geen bestrijdingsmiddelen met toxische componenten. Insecten worden aangetrokken door de gele kleur van de Vangplaten en met de kleeflaag gevangen.

Mieren

Mieren zijn ijverige beestjes. Ze zijn dag en nacht in de weer om hun kolonie in stand te houden. Helaas komen ze op zoek naar voedsel ook wel eens langs in onze woonkamer of keuken.

Zoekveld

14 + 4 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.