ECOstyle Huis

Plagen in en rondom het huis 100% gifvrij voorkomen, aanpakken en bestrijden

Vrij van insectenplagen in en rond het huis

Vliegen, muggen, zilvervisjes, fruitvliegen, motten en mieren kunnen in huis voor behoorlijk wat overlast zorgen. In en rondom huis gebruik je natuurlijk liever geen bestrijdingsmiddelen met toxische componenten, zeker niet wanneer er kinderen of huisdieren in huis zijn.

Dit is precies waarom ECOstyle het Free concept heeft ontworpen. Home free bestaat uit een reeds doeltreffende producten om plagen in en rondom het huis op een 100% gifvrije manier aan te pakken.

Bescherm je huis tegen ratten en muizen in 4 stappen

Bij de gedachte aan de aanwezigheid van ratten en muizen in de woning krijgen veel mensen spontaan de rillingen. Muizen en ratten kunnen behoorlijk wat vraatschade veroorzaken aan meubels, plinten en kabels. Bovendien kunnen ze ziektes bij zich dragen die een gezondheidsrisico kunnen vormen. Muizen en ratten zijn gelukkig prima aan te pakken zonder direct naar gif te grijpen.

Genoeg reden voor een effectieve aanpak. Veel mensen denken hierbij meteen aan het gebruik van gif, maar gif heeft ook een aantal nadelen. Het kan immers ook schadelijk zijn voor huisdieren, is vaak dieronvriendelijk en is een behoorlijke belasting voor het milieu. ECOstyle heeft een concept ontwikkeld om op een veilige en milieuvriendelijke manier van deze ongewenste bezoekers af te komen.

Ultrasoon verjagen

Van muizen, muggen of marters in of rondom het huis wordt niemand blij. Veel mensen worden ook erg ongelukkig van spinnen in de slaapkamer. Wanneer je af wilt van deze plagen, maar ze niet wil doden, is verjagen met de ultrasoon geluid een goede optie.

Zoekveld

2 + 9 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.