ECOstyle België

Van nature bewust

Wees onkruid en mos te snel af en maak je gazon springlevend met Gazon ECO+

Gazon ECO+ is dé meststof om het gazon op een eenvoudige wijze gezond en springlevend te krijgen en te houden, een heel seizoen lang. Als enige voegt ECOstyle ProtoPlus (een unieke gepatenteerde mix van micro-organismen) toe aan zijn 100% organische meststoffen waardoor de werking en de resultaten ervan spectaculair verbeteren t.o.v. gewone organische meststoffen en kunstmeststoffen.

 

 

Een tuin zonder onkruid, mos en groene aanslag, wie droomt er niet van?

De meeste tuinliefhebbers hebben niet de tijd om regelmatig in de tuin aan het werk te zijn, maar wensen toch een mooie tuin die niet overwoekerd wordt door allerlei onkruid. De oplossing moet effectief zijn, maar wel op een natuurlijke en mens- en diervriendelijke wijze. Dat kan met Ultima Quick een ecologisch verantwoorde onkruidbestrijder zonder glyfosaat.

Meer informatie over Ultima Quick

Natuurlijk bestrijden

Aaltjes en adalia zijn natuurlijke vijanden die alleen de schadelijke insectensoorten op een natuurlijke wijze bestrijden. Een ideale methode, zoals de natuur het bedoeld heeft. Op deze wijze is de bestrijding mogelijk van veel voorkomende plagen.

Zaaien en planten in de moestuin

Als moestuinliefhebber twijfel je soms of het al het goede moment is om te zaaien of te planten. Erwten, radijsjes, tuinbonen, rapen, ajuin en sjalot kan je al vroeg zaaien. Met warmte- minnende groenten zoals courgette, komkommer en tomaat wacht je best nog even, of start je onder glas.

ECO buzz
ECOstyle Facebook

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends in tuinland? Volg dan zeker onze Facebook pagina, we geven jullie dagelijks een leuke mix van tips, trics, tuinhumor en productinformatie.

Ga naar de Facebook pagina

ECOstyle verkooppunten

Opzoek naar ECOstyle producten? In onze shopfinder kan je jouw dichtsbijzijnde verkooppunten of online shops onmiddellijk vinden.

Zoek nu naar een shop in jouw buurt!

Ben jij al geabonneerd op onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol nuttige informatie over ecologisch tuinieren? Boordevol praktische tips om de balans in je tuin op een natuurlijke wijze te behouden of te herstellen.

Schrijf je nu in!