ECOstyle België

Van nature bewust

NIEUW! ECO-Bordure, wij gebruiken wat anderen weggooien!

De producten van ECO-Bordure geven je de ruimte en vrijheid om geheel naar wens je tuin vorm te geven op ecologische en duurzame wijze. Dit gerecycleerd materiaal heeft geen onderhoud nodig, is zeer gemakkelijk om te plaatsen en is een betaalbare oplossing met een zeer lange levensduur. Door ECO-Bordure te gebruiken, werk je mee aan een betere wereld, en dat vanuit je eigen leefwereld.

Een tuin zonder onkruid, mos en groene aanslag, wie droomt er niet van?

De meeste tuinliefhebbers hebben niet de tijd om regelmatig in de tuin aan het werk te zijn, maar wensen toch een mooie tuin die niet overwoekerd wordt door allerlei onkruid. De oplossing moet effectief zijn, maar wel op een natuurlijke en mens- en diervriendelijke wijze. Dat kan met Ultima Quick een ecologisch verantwoorde onkruidbestrijder zonder glyfosaat.

Ook een uitgebreid assortiment voor de professionele gebruiker

Ook de professionele tuinaanlegger, tuinonderhouder, fruitteler of landbouwer kan bij ECOstyle terecht voor gespecialiseerde producten en advies.

Plagen bestrijden met natuurlijke vijanden

Nuttige insecten en aaltjes zijn natuurlijke vijanden die alleen de schadelijke insectensoorten op een natuurlijke wijze bestrijden. Een ideale methode, zoals de natuur het bedoeld heeft. Op deze wijze is de bestrijding mogelijk van veel voorkomende plagen.

De duurzame oplossing voor ratten en muizen

Bij het idee aan de aanwezigheid van ratten en muizen in de woning krijgen heel wat mensen spontaan de rillingen. We willen deze beestjes niet in onze woning, want zij kunnen ernstige overlast bezorgen. Alles moet eraan geloven: meubels, plinten, isolatie,… maar ook elektrische kabels. Dit laatste veroorzaakt schade aan elektrische apparaten en in het ergste geval brand. Bij ECOstyle hebben we een duurzame oplossing voor ratten en muizen. Voorkomen, verjagen, bestrijden én vangen.

ECO buzz
ECOstyle Facebook

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends in tuinland? Volg dan zeker onze Facebook pagina, we geven jullie dagelijks een leuke mix van tips, trics, tuinhumor en productinformatie.

Ga naar de Facebook pagina

ECOstyle verkooppunten

Opzoek naar ECOstyle producten? In onze shopfinder kan je jouw dichtsbijzijnde verkooppunten of online shops onmiddellijk vinden.

Zoek nu naar een shop in jouw buurt!

Ben jij al geabonneerd op onze maandelijkse nieuwsbrief boordevol nuttige informatie over ecologisch tuinieren? Boordevol praktische tips om de balans in je tuin op een natuurlijke wijze te behouden of te herstellen.

Schrijf je nu in!