Vallen voor insecten en knaagdieren

Vallen voor insecten en knaagdieren

Wanneer je geen pesticiden wilt inzetten en verjagen geen mogelijkheid is, dan zijn vallen een goede optie om een doeltreffende en gifvrije manier van een plaag af te komen.

Insecten vangen zonder gif
Insecten vangen zonder gif

Insecten zijn vrij gemakkelijk te lokken. We weten allemaal wat er gebeurt wanneer we in de zomer een glas limonade buiten laten staan. Insecten worden niet alleen aangetrokken door geur, maar ook door kleur. Geel is bijvoorbeeld een kleur die voor veel insecten onweerstaanbaar is. Een gele kleur kun je daarom goed gebruiken om bladluizen en varenrouwmuggen te lokken. En dan is er nog licht en warmte. Dit is precies de reden waarom je vliegen vaak op je ramen en vensterbanken vindt.

Deze natuurlijke aantrekkingspolen kun je heel goed gebruiken om insecten naar een val te lokken. Ontdek de verschillende producten.

Muizen en ratten vangen zonder gif
Muizen en ratten vangen zonder gif

Soms is de snelste oplossing tegen muizen en ratten in huis een val. Je hebt hierbij de keuze uit levend vangende vallen en vallen die het dier doden. Een levend-vangende val is een diervriendelijke manier om een muis uit de woning te verwijderen. Wanneer je kiest voor een val die het dier doodt, let er dan op dat de val krachtig, veilig en hygiënisch is. Bij de muizen- en rattenvallen van ECOstyle kunt u natuurlijk op deze eigenschappen rekenen.

Formulaire de recherche

19 + 0 =
Trouvez la solution de ce problème mathématique simple et saisissez le résultat. Par exemple, pour 1 + 3, saisissez 4.