Werken bij ECOstyle

 

ECOstyle producten maken het makkelijk om in het dagelijks leven duurzame producten te kiezen voor gezonde bodem, planten en dieren. Voor onze klanten, zowel particulieren als professionals, betekent dit: een plaag, probleem of ziekte effectief bestrijden of voorkómen. Met een goed gevoel vanwege een positief effect op de natuur. 

 

ECOstyle BVBA is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van ecologisch verantwoorde bodemverbeteraars, potgronden, meststoffen en bestrijdingsmiddelen voor particuliere en professionele toepassing en stelt hierbij innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.

Het is onze missie samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden, zodat we samen met de gebruikers van ECOstyle producten de wereld beter doorgeven aan volgende generaties.

Bekijk al onze vacatures

Vacature (Junior) Category & Shopper Manager

Wij zijn op zoek naar een (Jr.) Category & Shopper Manager Benelux

Als (Jr.) Category & Shopper Manager krijg jij de kans om impact te maken in de dynamische wereld van retail. Jij bent de drijvende kracht achter het ontwikkelen en implementeren van categorieplannen en het creëren van krachtige online en offline shopper marketingactiviteiten. Met een sterke focus op de Belgische en Nederlandse markt, breng jij relevante marktontwikkelingen en inzichten van consumenten in kaart om ze vervolgens te vertalen naar effectieve retail communicatie en activatie.

Jij bent degene die de retailer inspireert en samen met hen werkt aan het naar een hoger niveau tillen van de categorie, waardoor zowel ECOstyle als de klant profiteren van een win-winsituatie. Je identificeert groeidrijvers en marktkansen, en werkt aan het versterken van de aanwezigheid van onze producten in het schap. Daarnaast houd je rekening met de talloze mogelijkheden die offline winkels en online platformen bieden en integreer je deze in je plannen en visie. Je bedient klanten in zowel België als Nederland en deelt strategische informatie over ons unieke ecologische portfolio en de groeimogelijkheden.

Als (Jr.) Category & Shopper Manager ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van retail activatieprogramma's, duurzame winkelpresentaties en bijbehorende handelscommunicatie. Je zorgt ervoor dat de shopper niet om ECOstyle heen kan!

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat streeft naar succes en groei. Ben jij klaar om jouw kennis en visie te delen en de groene Retail wereld te veroveren? Sluit je aan bij ons enthousiaste team en laat zien wat jij kunt bereiken!

Wat ga je doen?

 • Je volgt continu de huidige marktontwikkelingen en trends en vertaalt dit door naar dashboards en relevante inzichten;
 • Je bouwt relaties op en bezoekt belangrijke retail klanten samen met de Key Accountmanager;
 • Je maakt on- en offline categorie- en promotieplannen voor ECOstyle als merk en onze belangrijke retail klanten;
 • Je geeft schapadvies en maakt schappenplannen voor retailers;
 • Je ontwikkelt winkelmaterialen en displays met pakkende communicatie om de shopper te overtuigen op de winkelvloer;
 • Je ontwikkelt handelscommunicatie, zoals verkooppresentaties en e-mail nieuwsbrieven;
 • Je ondersteunt bij het optimaal invullen van onze productinnovaties in retail;

Je werkt in deze rol nauw met je collega’s van (Field)Sales, Marketing en Inkoop. Je rapporteert aan de Sr. Category & Shopper Manager.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in marketing, communicatie, bedrijfskunde of andere (commerciële) richting;
 • Je hebt 3+ jaar werkervaring op het gebied van category management en/of shopper marketing;
 • Je hebt een passie voor de natuur en duurzaamheid;
 • Je bent resultaat gedreven, met een ‘can-do’ mentaliteit;
 • Je bent sterk in relatiemanagement;
 • Je spreekt en schrijft bij voorkeur vlot Nederlands, Frans en Engels;
 • Je bent analytisch sterk en hebt veel Excel-kennis.

Dit zijn wij!

Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen. Dat is de gedachte waarmee ECOstyle startte in 1967 met het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten voor in de tuin. Alle producten zijn gebaseerd op de slimheid en de kracht van de stoffen en processen die al aanwezig zijn in de natuur. Met elk ECOstyle product dat je gebruikt, draag je bij aan herstel en behoud van de natuurlijke balans van plant en dier. Zo geef je de wereld een stukje beter door aan volgende generaties. Het is onze missie dit aan zo veel mensen als mogelijk over te brengen.

Heb jij affiniteit met de duurzame missie van ECOstyle, ben jij commercieel sterk, ben je proactief en denk je altijd in mogelijkheden? Word jij enthousiast van deze afwisseling? Tover jij een glimlach op ieders gezicht en vind jij ECOstyle ook een mooi bedrijf?

En denk je nou na het lezen van deze vacature “Hey, dat is wel héél leuk en écht iets voor mij”.

Stuur dan je cv met motivatie (in welke vorm dan ook) en wie weet schuif jij binnenkort aan in ons team. Voor vragen kun je contact opnemen met Nynke de Vos.

Dit krijg je van ons terug!

 • Een enthousiast team van energieke collega's, met een groen hart voor onze missie en de producten van ECOstyle;
 • Een inspirerende en groeiende internationale werkomgeving waarin je kunt laten zien dat het anders kan en je wordt uitgedaagd om de lat hoger te leggen;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan ECOstyle en onze missie;
 • Een goed salaris passend bij de functie en een jaarcontract voor 32-40 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Uitgebreid secundaire arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen);
 • Alles wat je nodig hebt voor je groene missie: telefoon, tablet en laptop;
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden;
 • Korting op alle producten die we verkopen.

We zijn een gelijke kansen werkgever

Dit wil zeggen dat we geen direct of indirect onderscheid maken op basis van de discriminatiegronden bij de werving en selectie, maar ook in de loopbaanontwikkeling door onze processen van talentontwikkeling, beoordeling, promotie en carrièreontwikkeling.

Interesse in de functie van (Junior) Category & Shopper Manager bij ECOstyle - België regio Geetbets? Solliciteer dan hier

Vacature Sales Manager Professional

Wij zijn op zoek naar een Sales Manager PROFESSIONAL

Wij zijn ECOstyle

'Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen'. Dat is het motto van ECOstyle, een groeiende organisatie met een passie voor duurzaam tuinieren. Duurzaam ondernemen, innoveren en kennis delen zijn belangrijk voor ons. Werken bij ECOstyle betekent dan ook werken bij een gerenommeerd bedrijf dat zich al meer dan 55 jaar zeer betrokken voelt bij milieu, mens en dier. Behalve met goede, talentvolle mensen, werken wij met de nieuwste technieken. Hierdoor blijven we vooroplopen in de markt en is de gehele organisatie continu in ontwikkeling.

Ben jij onze groene match?

ECOstyle heeft ambitieuze plannen om te groeien in Belgie. ECOstyle Professional is hier een belangrijk onderdeel van. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van ecologisch verantwoorde meststoffen, bodemverbeteraars en gewasbeschermingsmiddelen voor beroepsmatige toepassing. We hebben een heel mooi product-assortiment en een enorm sterke achtergrond en missie om de professionele sector duurzame oplossingen voor gezond groen en gezonde teelten te bieden.

Als Sales Manager Professional ben je verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële verkoopdoelen- en plannen van ECOstyle Professional in België. Je stuurt het team van Field Accountmanagers aan en je bent zelf in de lead voor de grote klanten in België. Je bouwt relaties en onderhoudt het contact met bestaande en nieuwe relaties. Je bent een echte ambassadeur van ECOstyle Prof en je bent continu bezig met het vergroten en optimaliseren van de bekendheid van onze producten en het delen van onze kennis & expertise in het veld.

In deze rol staat pionieren centraal. Je kunt dan ook zelf invulling geven aan de functie. Resultaat is daarbij een belangrijke pijler voor jou. Je wilt onze klanten (dealers in Land & Tuinbouw, maar ook gemeentes en hoveniers) altijd van advies voorzien op het gebied van de gezonde bodem, gewasbescherming en over het gebruik van ECOstyle producten. Soms moet je lang zaaien voordat je kunt oogsten, maar dat jij de deal weet te sluiten staat als een paal boven water!

Ook bouw je mee aan het commerciële plan voor de ECOstyle professional in Benelux. Samen met de CCO en met de Sales Manager in Nederland, ben je verantwoordelijk voor het ambitieuze groeiplan voor de komende jaren in België-Nederland. Je hebt verstand van de Land & Tuinbouw sector en je helpt mee om duurzame innovaties, samen met onze partners, te ontwikkelen en omzet te realiseren.

Het team bestaat uit 1 Sales Manager en 2 Field Accountmanagers in België, en is 100% onderdeel van het grotere Benelux-team van 8 collega’s. Samenwerking met het Nederland is hierbij cruciaal: het assortiment is grotendeels geharmoniseerd en iedereen draagt een Benelux verantwoordelijkheid. Je hebt dus taken in eigen land, maar ook taken overkoepelend over Belgie-Nederland.

Het is een natuurlijk moment om nu in te stappen: De huidige Salesmanager heeft in de afgelopen 11 jaar de business opgebouwd tot waar we nu staan en is nu toe aan iets nieuws. Tegelijkertijd is ook de business in een nieuwe fase aangekomen, waarbij we gaan versnellen met verdere groei, innovatie en professionalisering van sales en marketing.

Heb jij affiniteit met de duurzame missie van ECOstyle, ben jij commercieel sterk, ben je proactief en denk je altijd in mogelijkheden? Dan is dit de job voor jou.

Hoe ga je dat precies bereiken?

 • Je stuurt de organisatie van ECOstyle Professional Belgie aan;
 • Je duikt in het versnelde groeiplan voor ECOstyle Prof o.b.v. de vernieuwde visie en ambitie;
 • Je onderhoudt contact, bouwt relaties en onderhandelt met belangrijke klanten in België;
 • Je signaleert behoeftes in de markt en adviseert jouw klanten proactief over een passende commerciële invulling;
 • Je analyseert verkoopresultaten, beheert marketingactiviteiten en onderneemt actie;
 • Je neemt actief deel aan vakdagen en beurzen en samen met jouw salesteam organiseer je technische-commerciële voordrachten;
 • Je werkt planmatig en communiceert goed met huidige Salesmanager in Nederland, jouw eigen Field Accountmanagers en de ondersteunende afdelingen binnen ECOstyle;
 • Je reist veel binnen België, en daarbuiten, om contacten met klanten, leveranciers en ECOstylers te onderhouden;
 • Je rapporteert aan Pieter van Soest, de CCO en landen-directeur van ECOstyle voor Nederland en België.

Dit alles met als doel om de commerciële verkoopdoelen- en plannen in België te realiseren.

Heb je deze competenties in huis?

 • HBO/universitair denkniveau en zakelijk instinct;
 • Je hebt kennis van plantenteelt, bodemkunde, bemesting en gewasbescherming;
 • Je hebt bewezen dat je je resultaten weet te behalen, met voldoende oog voor klanttevredenheid;
 • Je pakt nieuwe kansen aan met een gevoel van urgentie, veel energie en enthousiasme;
 • Je vindt creatieve manieren om uitdagingen te overwinnen;
 • Je communiceert zelfverzekerd en efficiënt en bouwt graag langdurige relaties op met externe klanten en mede ECOstylers;
 • Je bent een echte zelfstarter en neemt graag initiatief en eigenaarschap van je werk;
 • Je bent commercieel en pakt de kansen die je ziet, alles voor een duurzamere planeet!
 • Ervaring in een dynamische omgeving en bij voorkeur beschik je over een sterk netwerk in de groen sector;
 • Uitstekende contactuele & communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands en Frans, als in het Engels;
 • Woonachtig in Belgie.

Je bent commercieel en gedreven. Je bent proactief en wordt blij van het behalen van de gestelde doelen. Je krijgt er energie van om jezelf en anderen uit te dagen en successen samen te vieren. Je hebt een zelfstandige focus, maar acteert altijd in belang van het grote geheel. Je gaat altijd voor groei en je kunt ‘challenges’ gemakkelijk omzetten naar kansen.

Dit krijg je van ons terug!

 • Een enthousiast team van energieke collega's, met een groen hart voor onze missie en de producten van ECOstyle;
 • Een inspirerende en groeiende internationale werkomgeving waarin je kunt laten zien dat het anders kan en je wordt uitgedaagd om de lat hoger te leggen;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan ECOstyle en onze missie;
 • Een goed salaris passend bij de functie;
 • Uitgebreid secundaire arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. vakantiegeld, vakantiedagen, ecocheques);
 • Alles wat je nodig hebt voor je groene missie: leaseauto, telefoon, laptop;
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden;
 • Korting op alle producten die we verkopen.

Solliciteren?

Denk je nou na het lezen van deze vacature “Hey, dat is wel héél leuk en écht iets voor mij”. Stuur dan je cv met motivatiebrief (in welke vorm dan ook). En wie weet schuif jij binnenkort aan in ons team.
Voor vragen kun je contact opnemen met Pieter van Soest (CCO), +31 6 46 26 11 83 of met Josiane Smeets (COO Belgie, Head of Technics & Regulatory Affairs), +32 473 87 21 40.

We zijn een gelijke kansen werkgever
Dit wil zeggen dat we geen direct of indirect onderscheid maken op basis van de discriminatiegronden bij de werving en selectie, maar ook in de loopbaanontwikkeling door onze processen van talentontwikkeling, beoordeling, promotie en carrièreontwikkeling.

Interesse in de functie van Sales Manager Professional bij ECOstyle - België regio Geetbets? Solliciteer dan hier

Vacature Accountmanager B2Professional

We zijn op zoek naar een Accountmanager B2Professional

Wij zijn ECOstyle!

'Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf het initiatief nemen'.
Inmiddels zijn we ruim 50 jaar actief, in het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten waarbij de natuurlijke balans van plant en dier behouden wordt. Het kan dan ook niet anders dan dat duurzaam ondernemen een belangrijke pijler is binnen het bedrijf.
Ons hoofdkantoor staat in Geetbets (Belgie). ECOstyle Professional is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van ecologisch verantwoorde meststoffen, bodemverbeteraars en gewasbeschermingsmiddelen voor beroepsmatige toepassing.
Duurzaam ondernemen, innoveren en kennis delen zijn belangrijk voor ons. Werken bij ECOstyle betekent dan ook werken bij een gerenommeerd bedrijf dat zich al meer dan 55 jaar zeer betrokken voelt bij milieu, mens en dier. Behalve met goede, talentvolle mensen, werken wij met de nieuwste technieken. Hierdoor blijven we vooroplopen in de markt en is de gehele organisatie continu in ontwikkeling.

Ben jij onze groene match?

We zijn op zoek naar een Accountmanager binnen het team B2Professional, dat zich richt op de regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Zuid-Nederland’.

In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe partners voor ECOstyle Professional. Als Accountmanager ga jij de commerciële uitdaging aan om ons marktaandeel verder te laten groeien in voorgenoemde regio’s. In deze rol staat pionieren centraal.
Je kunt dan ook zelf invulling geven aan de functie. Resultaat is daarbij een belangrijke pijler voor jou. Jouw laarzen en producten heb je standaard in je kofferbak. Zo kun je een professionele klant (hovenier, gemeente, land -en tuinbouwer) altijd van advies voorzien op het gebied van weerbaar telen en hoe hij/zij de producten van ECOstyle op een goede manier kan integreren in werkschema’s. Soms moet je lang zaaien voordat je kunt oogsten, maar dat jij de deal weet te sluiten staat als een paal boven water!

Hoe ga je dat precies bereiken?

 • Je benadert zelf potentiële partners. Dit zijn hoveniers, gemeentes, telers en dealers van onze producten;
 • Onze partners weten dat ze bij jou terecht kunnen voor vragen. Je ontzorgt en bouwt nauwe banden op;
 • Door altijd te willen weten wat er gaande is in de professionele sector en welke innovatieve producten jij aan de man kunt brengen;
 • Door proactief te werk te gaan, je dag zo efficiënt mogelijk in te delen en uiteraard te pionieren.

Heb je deze competenties in huis?

 • Een opleiding of gedegen ervaring gerelateerd aan groen/land -en tuinbouwsector;
 • In het bezit zijn van een P3 fytolicentie is een pluspunt;
 • Je hebt kennis van plantenteelt en bodemkunde;
 • Je bent communicatief sterk en geniet van persoonlijke relaties. Je communiceert en schakelt gemakkelijk tussen de verschillende type personen die je spreekt;
 • Je bezit een ideale mix tussen resultaat-en klantgerichtheid;
 • Zelfstandig kunnen werken met behoud van focus en productiviteit om deadlines te halen;
 • Jij hebt de gunfactor.

Dit krijg je van ons terug!

 • Een enthousiast team van energieke collega's, met een groen hart voor onze missie en de producten van ECOstyle;
 • Een inspirerende en groeiende internationale werkomgeving waarin je kunt laten zien dat het anders kan en je wordt uitgedaagd om de lat hoger te leggen;
 • De mogelijkheid om mee te bouwen aan ECOstyle en onze missie;
 • Fulltime arbeidsovereenkomst;
 • Een marktconform salaris;
 • Uitgebreid secundaire arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Alles wat je nodig hebt voor je groene missie: leaseauto, telefoon, tablet en laptop;
 • Diverse ontwikkelmogelijkheden.

Solliciteren?

Denk je nou na het lezen van deze vacature “Hey, dat is wel héél leuk en écht iets voor mij”. Stuur dan je cv met motivatiebrief (in welke vorm dan ook). En wie weet schuif jij binnenkort aan in ons team.

Voor vragen kun je contact opnemen met Pieter van Soest (CCO), +31 6 46 26 11 83 of met Josiane Smeets (COO Belgie, Head of Technics & Regulatory Affairs), +32 473 87 21 40.

We zijn een gelijke kansen werkgever

Dit wil zeggen dat we geen direct of indirect onderscheid maken op basis van de discriminatiegronden bij de werving en selectie, maar ook in de loopbaanontwikkeling door onze processen van talentontwikkeling, beoordeling, promotie en carrièreontwikkeling.

Interesse in de functie van Accountmanager B2Professional bij ECOstyle - België regio Geetbets? Solliciteer dan hier

Formulaire de recherche

13 + 0 =
Trouvez la solution de ce problème mathématique simple et saisissez le résultat. Par exemple, pour 1 + 3, saisissez 4.