ECOstyle België

Van nature bewust

Geef je gazon een laatste onderhoudsbeurt

Met een gezond en sterk gazon het najaar ingaan, zorgt er voor dat je gazon in topconditie uit de winter komt. En het bespaart je volgend voorjaar een pak werk!

Bloemenpracht in het voorjaar, is plantplezier in het najaar

Wil ook jij in het voorjaar genieten van vroege bloeiers (tulpen, hyacinten, sneeuwklokjes, krokussen, narcissen enz.), dan is vanaf september het moment aangebroken om deze knollen en bollen te planten. Het mooiste resultaat krijg je als je de bolletjes in groepjes uitstrooit en ze plant waar ze gevallen zijn.

bloembollen.jpg

Join the organic cycle

ECOstyle gebruikt natuurlijke werkzame stoffen die snel worden afgebroken en daardoor een minimale impact hebben op de natuur. Door onze ecologische producten in je tuin te gebruiken verstoor je de natuurlijke processen in de tuin dus niet. Natuurlijk tuinieren draagt bij aan een gezonde bodem boordevol leven en daardoor veel gezondere en sterkere planten. Gezonde planten zijn beter weerbaar tegen allerlei ziekten en plagen. Resultaat is een prachtige tuin zonder zorgen en vol leven.

ECOstyle Biodiversiteit

De aarde krioelt van het leven: die grote verscheidenheid aan planten, dieren en micro-organismen wordt biodiversiteit genoemd. Zowel zichtbare als microscopisch kleine organismen in de tuin bestuiven bloemen, bestrijden plagen, verbeteren de structuur van de bodem en bevorderen de groei van planten.

ECOstyle Aqua-Kalk

Aqua-Kalk is een 100% natuurlijke kalk, gewonnen uit de reststoffen van het onthardingsproces van drinkwater. Door de kalk niet af te graven uit kalkgroeves wordt de natuur gespaard. De grondstof is CO2-neutraal en daardoor minder belastend voor onze leefomgeving. 

ECOstyle Meststoffen

Een gezonde bodem is bevolkt met insecten, wormen en micro-organismen. Deze helpen bij de omzetting van organisch afval tot humus en voedingsstoffen. Onze organische meststoffen verrijkt met micro-organismen bevorderen een rijk bodemleven en een goede bodemstructuur, die de wortelvorming stimuleren.

ECOstyle Cocopeat Potgrond

Cocopeat Potgrond wordt gemaakt van gecomposteerde kokosvezels, een restproduct uit de kokosindustrie. Het is een duurzaam en milieuverantwoord alternatief voor traditionele turfpotgrond, die afgegraven wordt uit kwetsbare veengebieden. De zongedroogde kokosvezel wordt in geperste vorm naar Europa verscheept om ruimte en dus brandstof te besparen.

ECO buzz

Elke maand maken onze nieuwsbrief en Facebook fans kans op leuke prijzen.

Ontdek er alles over

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends in tuinland? Volg dan zeker onze Facebook pagina, we geven jullie dagelijks een leuke mix van tips, trics, tuinhumor en productinformatie.

Ga naar de Facebook pagina

Opzoek naar ECOstyle producten? In onze shopfinder kan je jouw dichtsbijzijnde verkooppunten onmiddellijk vinden.

Zoek nu naar een shop in jouw buurt!